Buffervaten van AFA-Aalsmeer, altijd kwaliteit

Buffervaten van 50 tot 10.000 liter geleverd in een relatief korte tijd voor een gunstige prijs? Bij AFA-Aalsmeer bent u aan het juiste adres. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat hoogwaardige drukvaten te leveren.

Alles naar wens?

AFA-Aalsmeer is een gecertificeerd bedrijf dat aan alle moderne eisen voldoet en de laatste technische ontwikkelingen volgt. Door onze jarenlange ervaring leveren wij ouderwets degelijke apparatuur. Buffervaten kunnen in alle mogelijke maten geleverd worden en ook de grootte en plaats van de aansluitingen is variabel. Er is tevens een mogelijkheid om buffervaten met afwijkende afmetingen te leveren. Alle apparatuur wordt op maat berekend en vervaardigd, om een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering en levensduur te bewerkstelligen.

Toegepaste materiaal

De buffervaten worden geproduceerd uit koolstofstaal en zijn standaard voorzien van een (ongestraald) uitwendige AFA-primer. Indien u wilt kunnen we de buffervaten ook thermisch verzinken en kan de coating volgens uw specificatie worden toegepast.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in buffervaten van AFA-Aalsmeer of wilt u meer informatie over onze werkmethode? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!