Verticale drukvaten van AFA-Aalsmeer, altijd goed

Verticale drukvaten op maat geproduceerd, die bovendien snel en voordelig geleverd moeten worden? AFA-Aalsmeer helpt u graag verder! Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en voldoen aan alle moderne eisen. Daarnaast zijn wij een erkend gecertificeerd bedrijf dat ouderwets degelijke apparatuur levert.

Productie en levering van verticale drukvaten op maat

Drukvaten zijn er in vele soorten. Enkele van onze voorbeelden zijn filterhuizen, stoomvaten, persluchtvaten en verdelers. AFA-Aalsmeer levert de drukvaten in een grote verscheidenheid, geheel volgens uw wensen. De daarbij toegepaste materialen zijn koolstofstaal, roestvaststaal en koper. Maar ook in de manier van uitvoering kunnen wij aanpassingen naar wens maken. U kunt kiezen uit zowel de horizontale, als de verticale uitvoering en mocht u een bepaalde voorkeur hebben voor bijvoorbeeld aansluitingen, dan kan ook dat geheel in overleg volgens uw voorkeur geplaatst worden.

Toegepaste materialen

Van oudsher werden drukvaten van gietijzer of staal gemaakt en door middel van klinknagels samengesteld. Tegenwoordig worden de meeste drukvaten in elkaar gelast. Daarbij moeten de uitgangsmaterialen uiteraard goed lasbaar en voldoende taai zijn. Mede daarom gebruiken wij diverse lasprocessen voor verschillende toepassingen. AFA-Aalsmeer is bekend met de volgende vormen van lassen:

  • OP
  • MIG
  • TIG
  • beklede electrode
  • autogeen

We zijn in het bezit van een uitgebreid assortiment lasmachines om onze drukvaten te produceren.

Contact

Bent u geïnteresseerd in verticale drukvaten van AFA-Aalsmeer of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!