Rookgaskoelers van AFA-Aalsmeer, degelijk en duurzaam

Bent u op zoek naar een rookgaskoeler? AFA-Aalsmeer is een gecertificeerd bedrijf dat betrouwbare rookgaskoelers kan leveren die aan alle wensen van de klant voldoen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Toenemend gebruik

Door de sterke opkomst van warmte-kracht installaties zijn de rookgaskoelers een belangrijk onderdeel gaan vormen binnen ons leveringsprogramma. Wij kunnen een lange levensduur garanderen door een degelijke constructie en de toepassing van de juiste materialen voor onze rookgaskoelers. Naast kwaliteit staan service en dienstverlening ook bij de ontwikkeling van rookgaskoelers hoog in het vaandel.

Rookgaskoelers naar wens

De basis voor AFA-Aalsmeer werd in 1901 gelegd met de het maken van constructiewerken en de reparatie van kachels, haarden en rijwielen. Heden ten dage is AFA-Aalsmeer een modern en veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van apparatuur op maat. Dit gebeurt volgens eigen ontwerp of volgens de wensen van de klant. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook onze rookgaskoelers zijn aan uw wensen aan te passen, zodat ze volledig zijn in te passen in uw systeem. Desnoods komen we de rookgaskoelers inmeten bij u op locatie.

Meer weten

Bent u geïnteresseerd in een rookgaskoeler van AFA-Aalsmeer of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!