Voorraadvaten naar wens

Uw zoektocht naar voorraadvaten stopt bij Apparatenfabriek “Aalsmeer”. Wij leveren een grote verscheidenheid aan voorraadvaten, drukvaten en expansievaten. De diverse vaten worden geheel naar wens uitgevoerd en worden samengesteld in verschillende materialen. Heeft u ideeën over een specifiek soort voorraadvaten? Geef het ons door en wij produceren ze voor u. Desgewenst kunnen wij ze ook voor u ontwerpen.

Modern en servicegericht

Apparatenfabriek “Aalsmeer” is in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat en gecertificeerd volgens de Richtlijn Drukapparatuur 2014/68/EU voor de PED module A, D1, H en H1. Tevens zijn wij in het bezit van ASME U-Mark Designator en China certificaat.. Daarnaast verliezen we ook de service niet uit het oog. Wij denken mee met onze klanten en zijn in staat reserveonderdelen te leveren voor alle apparatuur die door ons ontworpen is. Naast het produceren van voorraadvaten kunnen we ook de reparaties eraan snel en vakkundig uitvoeren. Bij Apparatenfabriek “Aalsmeer” zit u altijd goed.

Meer informatie over voorraadvaten

Vragen of wenst u meer informatie over het ontwerp van specifieke voorraadvaten? Vul ons contactformulier in en wij laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen.      

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!