Home 9 Diensten 9 Laswerkzaamheden

Laswerkzaamheden uitgevoerd door specialisten

Een specialist in laswerkzaamheden die zowel MIG/MAG, TIG, OP, BMBE en autogeen last? Apparatenfabriek “Aalsmeer” is ervaren en beschikt over een uitgebreide range aan lasmethodekwalificaties en een modern machinepark. Perfect om uw laswerkzaamheden naar wens en nauwkeurig uit te voeren. Welk lasproces we bij uw project gebruiken, is afhankelijk van het gebruikte materiaal.

Continu in ontwikkeling

De laswerkzaamheden binnen Apparatenfabriek “Aalsmeer” worden uitgevoerd door deskundige medewerkers en innovatieve machines. Wij volgen altijd de laatste ontwikkelingen en vinden naast kwaliteit ook service erg belangrijk. Niet voor niets leveren wij maatwerk en kunt u voor zowel grote als kleine laswerkzaamheden bij ons terecht. Wij lassen onder andere diverse RVS-soorten, koolstofstaal en koper. Nagenoeg niets is bij ons onmogelijk. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden.

Laswerkzaamheden uitbesteden

Wilt u uw laswerkzaamheden door Apparatenfabriek “Aalsmeer” laten uitvoeren? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor het aanvragen van een offerte voor uw laswerkzaamheden op maat kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!