Home 9 Over ons 9 Werkmethode

Werkmethode

Dankzij onze flexibele werkmethode is het mogelijk om een goede en vlotte doorloop van het brede assortiment producten te realiseren. Zo worden alle ontwerpen uitgewerkt met behulp van een 3D-CAD systeem (Solid Edge) en worden warmte-technische en sterkte-technische berekeningen in eigen beheer uitgevoerd.

Ook in onze fabriekshal is een vlotte doorloop mogelijk door het op Lean Production gebaseerde productieproces, met een ruim machinepark, waaronder CNC gestuurde boormachines, een buizenzaagmachine, draaibanken en een uitgebreid assortiment lasmachines voor electrode, MIG, TIG en OP-lassen. Maar de belangrijkste schakel blijft: ervaren vakmensen, waaronder gecertificeerde lassers die met hun vakmanschap kwalitatief hoogwaardig werk uitvoeren.

Doordat Apparatenfabriek “Aalsmeer” vanaf 1950 actief is in de gebieden waarin het nu nog opereert, en doordat alle specificaties van eerder vervaardigde apparaten nog altijd worden bewaard op ordernummer (ON-nr), is het mogelijk om in korte tijd vervangende onderdelen of geheel nieuwe identieke apparaten te leveren.

Heeft u echter een warmtewisselaar of (druk)vat van een ander fabrikaat dat vervangen of gerepareerd dient te worden, dan kan aan de hand van de beschikbare informatie en het (eventueel ter plaatse) opmeten, voor een passende vervanging of reparatie gezorgd worden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!