Home 9 Diensten 9 Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Naast de kwaliteit staan service en dienstverlening bij Apparatenfabriek “Aalsmeer” hoog in het vaandel. Dankzij het goed bijgehouden archief, met alle projecten vanaf 1950, heeft Apparatenfabriek “Aalsmeer” de mogelijkheid om reserve onderdelen te leveren, van alle door haar vervaardigde apparaten. Hierbij kunt u onder andere denken aan binnenwerken van warmtewisselaars, pakkingen, etcetera.

Ook reparaties aan door derden geleverde apparaten kunnen, en worden, door Apparatenfabriek “Aalsmeer” uitgevoerd. Wanneer echter een complete warmtewisselaar vervangen dient te worden, dan is het mogelijk om deze naar Apparatenfabriek “Aalsmeer” toe te sturen om hem 1 op 1 na te laten bouwen. Als toesturen niet mogelijk is, dan is er nog de mogelijkheid om de warmtewisselaar ter plaatse op te laten meten, zodat uiteindelijk een nieuw apparaat geleverd kan worden, die zonder, of met minimale, aanpassingen geplaatst kan worden.

Reparaties kunnen, indien nodig, onder toezicht van een keuringsinstantie worden uitgevoerd. Zie de pagina “Keurinstanties” voor een overzicht van de mogelijkheden. Ook als u een andere keuring nodig heeft, kunt u contact met Apparatenfabriek “Aalsmeer” opnemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een buffervat van Apparatenfabriek “Aalsmeer” of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!