Home 9 Over ons 9 Certificeringen

Certificeringen

Kwaliteitssysteem NEN-EN-ISO 9001:2015
Het kwaliteitsmanagementsysteem van Apparatenfabriek “Aalsmeer” is sinds 1996 door Lloyd’s Register Q.A. Ltd. goedgekeurd volgens de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001 en is van toepassing op het ontwerpen, vervaardigen, reviseren en repareren van industriële warmtewisselaars en drukvaten.

 

p1010244Doordat Apparatenfabriek “Aalsmeer” meer dan 10 jaar aaneengesloten is gecertificeerd, heeft Lloyd’s Register Q.A. Ltd. een Gold Award aan Apparatenfabriek “Aalsmeer” uitgereikt.

 


Richtlijn Drukapparatuur 2014/68/EU Pressure Equipment Directive (PED)
Sinds 2002 is Apparatenfabriek “Aalsmeer” gecertificeerd volgens de PED modules A, D1, H en H1. Dit houdt in dat Apparatenfabriek “Aalsmeer”, afhankelijk van de keuringsklasse, ontwerp, productie en inspecties in eigen beheer mag uitvoeren. Natuurlijk worden er door Lloyd’s Register regelmatig audits uitgevoerd om ons te controleren.

U-Stamp certificering
Sinds 2013 is Apparatenfabriek “Aalsmeer” door de “American Society of Mechanical Engineers” ( ASME ) gecertificeerd volgens de Boiler and Pressure Vessel Code ( U-Mark Designator, certificate nr. 44,680 ) en door “The National Board of Boiler and Pressure vessel Inspectors” gecertificeerd voor Metallic Repairs and/or alterations ( R-Mark Designator, certificate nr. R-9023)

Manufacture License of Special Equipment People’s Republic of China’
Sinds 2017 is Apparatenfabriek “Aalsmeer gecertificeerd om drukapparatuur te leveren aan China. We hebben hiervoor een audit ondergaan van een Chinese delegatie. Deze audit is succesvol afgerond en bevestigd met het certificaat met nummer TS2200F03-2021.

Erkend Leerbedrijf 
Om ook voor de toekomst vakwerk te kunnen blijven leveren is Apparatenfabriek “Aalsmeer” een erkend leerbedrijf gecertificeerd via KENTEQ, de kennispartner voor gespecialiseerd vakmanschap in de techniek. Dit om onze (jonge) werknemers nog beter op te kunnen leiden tot specialisten in bijv. lassen, plaatwerken of bankwerken.

ASME-code en Apparatenfabriek “Aalsmeer”

1ASME VIII DIV.1/ ustamp certificering

Apparatenfabriek “Aalsmeer” is een ASME VIII Div. 1 gecertificeerd bedrijf. Warmtewisselaars en Drukvaten met de ontwerpcode ASME. De Boiler en Pressure Vessel Code (BPVC) van de American Society of Mechanical Engineers(ASME) is in veel chemische bedrijven de standaard geworden. Zelfs binnen Europa wordt de ASME code tegenwoordig voorgeschreven als onderdeel van een contract voor de levering v drukapparaten. Buiten Europa is de code een must, zoals in de USA

Apparatenfabriek “Aalsmeer” is in het bezit van het ASME VIII Div. 1 certificaat . Wereldwijd is dit een indicatie voor kwaliteit en erkend fabrikant.

Zoekt u een ASME- gecertificeerd bedrijf? Zoek dan niet langer. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Apparatenfabriek “Aalsmeer” heeft tevens de R-stamp voor metallic repairs.

 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!