Warmtewisselaars voor cv, AFA biedt kwaliteit

Een nieuwe warmtewisselaar voor uw cv nodig? AFA-Aalsmeer is u graag van dienst. Wij hebben een jarenlange geschiedenis als gespecialiseerde smederij en houden ons sinds 1950 in onze apparatenfabriek bezig met de productie van warmtewisselaars. Ook voor cv-installaties ontwerpen wij passende warmtewisselaars.

Innovatieve oplossingen

Een warmtewisselaar is een belangrijk onderdeel van uw cv-installatie en zorgt ervoor dat het water in de installatie verwarmd wordt. Door toepassing van een warmtewisselaar kan worden bespaard op verwarmingskosten, want de binnenstromende verse lucht wordt voorverwarmd met warmte die is onttrokken aan de afgewerkte lucht uit een gebouw. Dit gebruik van warmtewisselaars in een cv-installatie wordt warmteterugwinning genoemd en speelt een grote rol binnen AFA-Aalsmeer. Wij zijn altijd op zoek naar duurzame oplossingen.

Maatwerk

Voor een apparatenbouwer als AFA-Aalsmeer is maatwerk meer regel, dan uitzondering. Ook onze warmtewisselaars in cv-installaties zijn op maat te maken. Geef ons uw wensen door en wij zorgen voor een goed doordacht ontwerp. Wij hebben diverse mogelijkheden voor specifieke toepassingen.

Contact opnemen

Voor meer informatie over warmtewisselaars in cv’s of de verschillende mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Vul het formulier in en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!