Persluchtvaten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” – gegarandeerd goed

Wanneer u op zoek bent naar persluchtvaten die geheel naar wens worden uitgevoerd, zult u bij Apparatenfabriek “Aalsmeer” gegarandeerd slagen. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van drukvaten. Een zeer uitgebreide productgroep waartoe ook persluchtvaten behoren. Apparatenfabriek “Aalsmeer” is in staat de persluchtvaten naar wens horizontaal of verticaal uit te voeren. Inspectieopeningen, aansluitingen en andere toebehoren kunnen geplaatst worden waar u maar wilt.

Kwaliteit, service en dienstverlening

Apparatenfabriek “Aalsmeer” is in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat en gecertificeerd volgens de Richtlijn Drukapparatuur 2014/68/EU voor de PED module A, D1, H en H1. Tevens zijn wij in het bezit van ASME U-Mark Designator en China certificaat. Hiermee laten we zien dat kwaliteit voor ons een belangrijke pijler is. Dat ook service van groot belang is, merkt u onder andere wanneer u op zoek bent naar reserveonderdelen voor uw persluchtvaten. Wij beschikken over een goed archief en zijn in staat om reserveonderdelen te leveren voor alle door ons gemaakte apparaten.

Voordelige persluchtvaten naar wens

Omdat we bij Apparatenfabriek “Aalsmeer” beschikken over jarenlange ervaring zijn we in staat persluchtvaten naar wens efficiënt te produceren. Wij kunnen u een voordelige prijs bieden en snel leveren. Wilt u meer weten of de mogelijkheden voor uw specifieke persluchtvaten bespreken? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij binnen korte tijd contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!