Warmtewisselaars van AFA-Aalsmeer, kwaliteit verzekerd

Op zoek naar warmtewisselaars? AFA-Aalsmeer produceert diverse warmtewisselaars voor verschillende industrieën. We kunnen vast en zeker ook u van dienst zijn!

Ervaren vakmensen

Dat we bij AFA-Aalsmeer verstand hebben van warmtewisselaars hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring. Omstreeks 1950 zijn we begonnen met de productie van warmtewisselaars en sinds die tijd worden ze op maat gemaakt in onze apparatenfabriek. We produceren zowel warmtewisselaars met lucht, als met stoom en water en in alle gevallen bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en de scherpste prijzen.

Enkele kenmerken

De warmtewisselaars met lucht van AFA-Aalsmeer werken met een zo hoog mogelijk rendement. De twee luchtstromen bewegen in tegengestelde richting langs elkaar en warmen elkaar op of koelen elkaar af. De luchtstroom blijft in alle kanalen precies gelijk.

Warmtewisselaars met stoom of water kunnen zowel horizontaal als verticaal worden uitgevoerd, afhankelijk van de specifieke toepassing. Beide uitvoeringen kennen diverse voordelen en hebben verschillende toepassingsgebieden.

De mogelijkheden

AFA-warmtewisselaars zijn in diverse uitvoeringen mogelijk. Zo leveren wij de:

  • “Pijp in pijp” warmtewisselaar
  • “Coil in pot” warmtewisselaar
  • Rechthoekige warmtewisselaar
  • Horizontale uitvoering
  • Verticale uitvoering

Ook voor onderhoud en reparatie van warmtewisselaars bent u bij AFA-Aalsmeer aan het goede adres.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over een van de warmtewisselaars van AFA-Aalsmeer of heeft u onze hulp nodig bij reparatie of onderhoud? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Bent u geinterreseerd in één van de diensten van Apparatenfabriek “Aalsmeer” BV of wilt u meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!